Tjenester

Bjellaas Media (som du kan lese mer om under siden «Om firma» i menyen) driver med mange forskjellige områder innen media og IT. Hvis det er noe som ikke står på denne siden, ta allikevel kontakt da media er et stort omfang og ikke alt er dekket med en beskrivelse. Vi kan mye og mangt, og vil hjelpe hvis vi kan!

Som også nevnt noe på forsiden så er det webløsninger som er en av hovedområdene som dette firma driver med, og det er akkuratt det området vi mener vi er best på. Helt siden oppstart i 2005 har firmaet vært basert på nettsider, programmering for webapplikasjoner, hosting og webmastering. Sistnevnte er en tjeneste som kan for mange virke meget personlig eller «inn under huden». Dette er en tjeneste som krever kunnskap om ditt firma og krever at vi som firma bruker tid på å kjenne deg og vite alt om strukturen på deres internettside. Med webmastering vil vi hjelpe med å opprettholde nettsiden, oppdatere den og legge ut den informasjonen dere har behov for.

Personlig har Ole Lasse jobbet flere år i radio bransjen, samt enda flere år som lydteknikker i flere menigheter. Han vil bruke sin profesjonelle ekspertise og erfaring med oppsett av lyd, styring og redigering av lyd, opptak etc. Vi tar også opptak av bilder/video, samt redigerer og publiserer det som trenges.

Sist, men ikke nødvendigvis minst, kommer pc support. Dette er en liten del av dette firmaet, men pc support har også vært en del av firmaet siden oppstart, og selv om dette ikke er et stort område satser vi allikevel på å hjelpe våre kunder.

En liten oppsummering av våre tjenester:

PS: Vi forhandler også utstyr innen vårt arbeidsområde. Trenger du ny pc, pcutstyr, lydutstyr, kamera etc så ta kontakt.