Referanser

På denne siden kan du lese litt om våre referanser, og hva vi har gjort for tidligere eller nåværende kunder. En del informasjon står i sammenheng med referanse punktene, men det står også noe informasjon som bildetekst under skjermbildene fra de forskjellige prosjekter. Så trykk gjerne også på bildene, for å få en bedre forklaring på tanker rundt design, bruk eller funksjonaliteter.

Våre referanser:

Telenorbutikken
Church of Passion
Ronnys
KFIR (Kristent Felleskap i Risør)
Thorbjørn Knudsen Ministry
Webshop ved Thorbjørn Knudsen Ministry
Rhema Misjonsmenighet
Risør Bridgeklubb
Tvedestrand Bridgeklubb
Radio Risør A/S


Telenorbutikken (Prisliste):

Nettadresse: Ikke tilgjengelig.
Jobb: Oppsett av Database, programmering av sammenslåing av prisinformasjoner og annet for visning i kategorier. Vedlikehold og oppdatering av informasjon (webmaster).
Beskrivelse: Dette var (og er) et prosjekt for å ha en enkel prisliste for alle ansatte. Prislisten er basert på en mengde databaser som knyttes sammen for en flott visning. Prislisten ble et oppslagsverk, for å finne pris på en mobil på et abonnement som kunde i butikk ønsket. Den vil også vise fortjeneste, hvilken provisjon som er, månedspris per abonnement, makspris for 12 måneders periode m.m. Prislisten har også egen kategori for nettbrett / mobilt bredbånds utstyr. Det er også en forside / index side for visning av siste endringer i prislisten. Vedlagt er bilder av prislisten med fullstending fiktive tall. Ingen navn, provisjoner, abonnementstyper eller annet kan relatere seg til Telenor eller Telenorbutikken.

[slb_group]
Dette er pristlistens forside, også kalt index siden. Her vises menyen og siste nyheter med oppdateringer til prislisten.Dette er mobilsiden til prislisten. Her vises maksprisene for mobiler med forskjellige abonnement, eller uten binding. Ved å holde musen over de forskjellige prisene, vises mer informasjon.Her er prislistens nettbrett eller mobilt bredbånd side. Her vises forskjellige priser med abonnement (og uten binding) for forskjellige nettbrett eller routere.
[/slb_group]


Church of Passion

Nettadresse: www.churchofpassion.com
Jobb: Re-design av side, struktur og logo. Webmastering over lang tid. Programmering av møtearkiv, php liste og mysql database.
Beskrivelse: Denne siden hadde et noe enklere design før leder av denne menigheten kom til Bjellaas Media. Vi redesignet strukturen på nettsiden, beholdt noe av designet og tilrettela inn i det nye. Fornyet logoen og toppbilde, slik at den også ble i «HD-kvalitet». Det ble programmert en liste for «omega-kurs», bildegalleri og database styring for møtearkiv. Dette er plottet inn i databasen, med tittel på møte, dato den ble holdt, lyd fil og pdf fil med oversikt. Denne er også sorterbar. Siden inneholdt flere innholdssider, slik som pastorens side, en kontaktside med et kontaktskjema med valg om å sende til flere epost kontoer. Det var et bønneprogram som pastoren i denne menigheten hadde laget, med pdf filer for hver og enkelt fylke og flere byer. Hovedjobben var strukturen på siden, gjøre visningen av de forskjellige sidene enklere og bedre. Det ble strippet vekk all unøding informasjon, og all kode eller innhold som skulle gjentas over flere sider var laget i flere «klasser», som kunne bli kalt inn ved bruk. Så man slapp å «finne opp hjulet» hver gang det skulle brukes. Dette er en teknikk vi i Bjellaas Media bruker mye på flere sider, for å enkeltgjøre mye arbeid for kunder og brukere av nettsider.

[slb_group]
Menighetens forside med en ny og remastret logo. Som du også kanskje ser i bunnen så ville lederen for denne menigheten ha en sang som ble spilt i bakgrunnen.En visning av pastorparet med navn og mulighet for kontakt.Visning av møtearkivet, med sortering. Viser titlene på møtene, datoen de ble holdt, med mulighet til å trykke på lydopptaket og en pdf med undervisningen.Det er to visninger av dette omega kurset. man kan laste ned en komprimert fil, eller man kan trykke seg inn på denne mappevisningen hvor man kan trykke seg gjennom mapper og og se forskjellige undervisnings sider i pdf format.Galleriet er i flere kategorier, dette bilde viser alle bildene i en kategori, med mulighet til å trykke på det for å få det større.En visning i galleriet i et større format, med visning av kommentar under
[/slb_group]


Ronnys

Nettadresse: www.ronnys.no
Jobb: Hovedsaklig laget to logoer. Siste logoen har nå vart i mange år. Programmerte tidligere et reload script til serveren, og driftet noen deler av nettside og nettbutikken.
Beskrivelse: Hovedjobben er logoen, som nå har vart i flere år. Tidligere het firma Ronnys Musikk, og det ble laget en egen logo til denne. Da det ble omforming av firma til å inkludere også spill og film, ble firmaet hetende Ronnys og en ny logo måtte på plass. Tanken bak logoen var at den skulle vare lenge, derfor ble det laget en sirkel i «3D» for å vise at dette firmaet vil gå rundt og rundt, derav også piler. Det er heller ingen tilfeldighet at pilene står to og to sammen, da det skal bety «fast forward», som også etterligner tilsvarende knapp fra video avspillingsmaskiner. Der kommer også en referanse til media med musikk, spill og film. Jeg jobbet også tett med eier av bedrift og lagde noen løsninger sammen med mamut for å ha nettbutikk, og skreddersydde noen løsninger for visning av dette på eget webhotell.

[slb_group]
Lagde denne logoen med tanke om evig fremgang. Derav sirkel med piler rundt enden av logoen. Sirklene er dannet to og to, slik som fast-forward på en film avspiller for å henvise til media biten.
[/slb_group]


KFIR (Kristent Felleskap i Risør)

Nettadresse: www.kfir.no / www.kfir.tk (stengt)
Jobb: Oppsett av design og enkel programmering av funksjonaliteter. Enkel database styring av galleri, nyheter og noe annet. Størst fokus på innhold og oppdateringer (webmaster).
Beskrivelse: Denne nettsiden var et prosjekt som ble startet, i samarbeid med flere menigheter i Risør. Hovedsaklig var det Den Norske kirke (med tre kirker), Risør Baptistkirke og Risør Frikirke som stod for dette. Det var et prøveprosjekt på mange områder, som startet som en enkel nettside og som utviklet seg til å bli et lite sosialt nettverk noe forut for sin tid. Den hadde et forum hvor alle kunne komme med tilbakemeldinger, spørre om alt mulig, komme med innspill etc. Den hadde oppslagsverk på kontaktpersoner for de forskjellige menigheter og de som jobbet med siden. Et oppslagsverk for forskjellige møtesammenhenger, tidspunkter, utflukter etc. Det var et stort bildegalleri som ble oppdatert mye med bilder fra forskjellige happenings. En gjestebok for kjappe tilbakemeldinger og kommentarer. Det var et forum hvor noen som var moderatorer kunne legge ut informasjon og publikum kunne komme med tilbakemeldinger og spørsmål, både positive og negative. Et åpent forum, hvor det var et håp om å kunne hjelpe unge mennesker med spørsmål. Nettsiden fungerte som et stort oppslagsverk over alt ungdomsarbeid som foregikk i Risør og Søndeled og var et prosjekt som pågikk i flere år. Første oppstart var i 2001.

[slb_group]
Forsiden til nettsiden. En velkomst med beskjed hvorfor navnet er som det er. Under selve siden er det lagt en kopi beskyttelse for hele nettstedet. Til høyre er visning av alt som er nytt med nettsidenDette er siden for visning av aktiviteter som de forskjellige menighetene holdt. Noen menigheter hadde flere aktiviteter enn andre, men alt var samlet sammen her.Her er visning av en type aktivitet, "åpent hus" fra baptistmenigheten i risør.Det ble lagt ut mye tekster på KFIR. Mye vitnesbyrd, andakter, dikt og personlige historier.Egil sine tekster var det flest av. Han var en flittig forfatter over flere dokumenter med opplevelser han har hatt i sitt kristne livKategorivisning av bilder hos kfir. Visning av forskjellige aktiviteter og reiser.Visning av galleriet fra kategorien diverse, ved å klikke på bildene fikk man se dem i større størrelse.Kontakt side, med kontakt informasjon for de fleste ledere i de forskjellige aktivitets gruppeneKFIR hadde samlet en del lenker, som ble sortert i forskjellige kategorier som du ser til venstre.
[/slb_group]


Thorbjørn Knudsen Ministry

Nettadresse: www.thorbjornknudsen.org (stengt)
Jobb: Oppsett av hele nettstedet fra bunn av. Hovedoppdrag etter oppsett var webmastering (oppdatering av innhold). Programmert databasen, og php styring. En oppgave var også innlegging av nyheter og innhold med oversetting til engelsk. Tok mesteparten av bildene i galleriet selv, satt inn i database. La også ut video på YouTube og satt opp konto der.
Beskrivelse: Dette er en nettside som ble laget helt fra bunn av (med unntak logoen, som bare ble oppdatert), og var laget til en dansk forkynner. Denne siden ble designet noen ganger, men det siste designet ble et godt design for brukere og inkluderte hyppige nyheter fra denne ministry, med reiser og oppdateringer. Den hadde et stort bildegalleri som inkluderte mange bilder med hendelser som skjedde under forskjellige misjons reiser. Den hadde flere visninger av informasjon, og en media del som også inkluderte videoer som ble lagt ut på YouTube. Siden baserte seg på databaseregisteringer av alt som skulle hyppig oppdateres, som bildegalleri, nyheter, video og logg. Loggen som nevnt sist var visning over alle endringer som ble gjort på siden, med henvisning og linker til de sidene som ble berørt. Hele dette nettstedet var laget på tre språk; norsk, engelsk og estisk. Dette gjorde at en ganske stor del av verden kunne lese siden, og mange gjorde det. Siden ble oppdatert hyppig på norsk og engelsk, og estisk oversettelse kom kort tid senere.

[slb_group]
Forsiden på nettsiden i norsk drakt. Her vises en link meny, men oversikt over sidene til nettsiden. Samt visning av siste nyheten. Hele nettsiden i alle detaljer er gjennomført i tre språk. Norsk, Engelsk og Estisk.Forsiden på nettsiden i engelsk drakt. Her vises en link meny, men oversikt over sidene til nettsiden. Samt visning av siste nyheten. Hele nettsiden i alle detaljer er gjennomført i tre språk. Norsk, Engelsk og Estisk.Forsiden på nettsiden i estisk drakt. Her vises en link meny, men oversikt over sidene til nettsiden. Samt visning av siste nyheten. Hele nettsiden i alle detaljer er gjennomført i tre språk. Norsk, Engelsk og Estisk.Siden for tro, og hva denne tjenesten tror på.Dette er visning av misjons siden. Med nedskrevet hendelser som er opplevd i misjonering,Dette er visning av nyhetssiden. Her ble det lagt ut nyheter med ting som skjedde både i innland og utland. Slik så toppen ut.Dette er visning av nyhetssiden. Her ble det lagt ut nyheter med ting som skjedde både i innland og utland. Dette er bunnen av siden, med visning av flere sider.Denne nettsiden ble laget med et stort bildegalleri. Her var den laget basert med flere katorier, hovedsaklig basert på misjonsland med måned og år for reise. På dette bilde ser du kategorivisning.Denne nettsiden ble laget med et stort bildegalleri. Her var den laget basert med flere katorier, hovedsaklig basert på misjonsland med måned og år for reise. På dette bilde ser du visning av bildene innenfor en kategori.Denne nettsiden ble laget med et stort bildegalleri. Her var den laget basert med flere katorier, hovedsaklig basert på misjonsland med måned og år for reise. På dette bilde ser du et bilde i større format.Denne nettsiden hadde lagt ut flere videoer på YouTube. Dette er en visnings database for alle videoene.Dette er visning av kontaktsiden, med kontaktperson, adresse, mobil, epost, etc.Dette er loggen for endringer av nettsiden. Med visning av hva som er endret og link til siden som er inkludert.
[/slb_group]


Webshop ved Torbjørn Knudsen Ministry

Nettadresse: webshop.thorbjornknudsen.org (stengt)
Jobb: Oppsett av nettside fra bunn av, databasestyring av produkter. Mottok bestillinger. Scanning av bilder, og innskriving av tekst. Webmasterjobb for innhold.
Beskrivelse: Dette er i bunn og grunn en underside for thorbjornknudsen.org (se over). Denne er basert på innkjøpte varer og egenproduserte varer for salg. Alle varer ble lagt inn for hånd i forhold til tekst, og bilder ble scannet inn med scanner. Alt ble lagt i database, som så ble lagt ut i visning.

[slb_group]
Her er visning av forsiden, men en enkel forklaring på hvordan bestille varer. Det var aldri vanskelig å bestille selv om ikke all informasjon var tilstede. Her kan du også se at siden var basert på både norsk og engelsk.Et utvalg av webshop varer. Her vises bilde av produktet (foran og bak), med et id nummer, en pris, tittel og en beskrivelse av produktet. Alt er databasestyrt.Her er et utsnitt av webshop varer, litt lengre ned på siden.
[/slb_group]


Rhema Misjonsmenighet

Nettadresse: www.rhemamisjonsmenighet.org (stengt)
Jobb: Oppsett av hele nettstedet fra bunn av. Gjort om logoen, og fornyet den i HD kvalitet. Hovedoppdrag etter oppsett var webmastering (oppdatering av innhold). Programmert databasen, og php styring. Oppgave også innlegging av nyheter og innhold med oversetting til engelsk. Tok mesteparten av bildene i galleriet selv, satt inn i database. la også ut video på YouTube og satt opp.
Beskrivelse: Rhema Misjonsmenighet var en menighet i Skien, hvor alt var laget fra bunn av. Logoen var basert på en original, men som var i alt for dårlig kvalitet. Den ble så laget på nytt i «HD-kvalitet». Nettsiden skulle skille seg noe ut fra andre menighetssider og var laget en trepanel bakside, med friske kontrast farger. En av de siste lenkene viser et sidekart over nettstedet, slik at man kan finne alle lenker som er tilgjengelig. Se gjerne på bilde under for en oversikt over lenkesystemet. De sidene som er verdt å legge merke til (i tillegg til sidekartet) er «Hva er nytt», møteplan, nyheter, bildegalleri, video, og medarbeidere. De andre sidene inneholder informasjon knyttet opp til tittelen. Men sidene som er nevnt her, skiller seg ut spesielt. «Hva er nytt» er en logg med visning av endringer på nettsiden, med lenker til de sidene som er berørt av endringer. Møteplanen var en gjennomtenkt kalenderløsning, hvor det ble vist møter som ble holdt i møtelokalet. Man kunne bla frem og tilbake gjennom noen måneder, og man kunne trykke på de dagene som hadde et møte for å lese mer informasjon om hva det inneholdt, hvem som talte m.m. Nyheter, video og bildegalleri var et databasestyrt system som viste innhold passende til tittelen. Alle disse fremviste seg annerledes ettersom det skulle vises tekst, bilde og video. Alle disse ble oppdatert ofte for å vise at det var liv på nettstedet. Den siste siden vi trekker ut er medarbeidere. Her var en enkel oversikt over alle medarbeidere i denne menigheten, og ikke bare ledelsen. Her med bilde av personene med litt info og arbeidsbeskrivelse.

[slb_group]
Her er forsiden til Rhema Misjonsmenighet. Hele siden er bygd opp fra bunnen av, og logoen er basert på den originale, men er bygd opp med ny "HD-klar" kvalitet. Siden skulle skille seg litt ut, og ble valgt å ha en bakside med bilde av trepanel. Siden er programmert i både norsk og engelsk. Bilde i toppen er avbilde av menighetsbygget og logo-typen er gjenopprettet fra tekst rundt i menigheten.Pastor siden var en side for visning av info om denne stillingen, og historikk og mer. Her også med visning av menyen.Dette er visning av målsetningen for websiden.Her er visningen av media siden, som inneholdt flere underkategorier. Her vises hva som er når media er trykket, og hva som vises når musen holdes over menyen.Det ble lagt ut nyheter når ting skjedde i menigheten. Nyhetssiden er databasestyrt.Rhema Misjonsmenighet hadde flere egenlagde videoer, og la dem ut på denne siden. Det ble brukt YouTube som lagringsplass.Et ord fra pastoren (og ungdomspastoren) er en side som kom med en nettbasert undervisning for alle å se.Sidekartet var en visningsside med oversikt over alle sider og undersider som denne nettsiden har.
[/slb_group]


Risør Bridgeklubb

Nettadresse: www.risorbridgeklubb.org
Jobb: Oppsett av hele nettstedet med spesialutvikling av CMS system for at brukere skal kunne legge til, fjerne og redigere all informasjon på nettsiden. Noe vedlikehold ble gjort i etterkant.
Beskrivelse: Dette var en dobbelt kunde. Samme kunde betalte for relativt likt oppsett for to bridgeklubber. Risør og Tvedestrand Bridgeklubb. Her var ingenting laget på forhånd, og dette var et langtids prosjekt. Første design ble laget, mens logoen (topp bildet) ble rettet opp til flere ganger for å få riktig design. Grunnen for at hele prosjektet tok lang tid, var at kunden ønsket å være så selvstending som mulig, å ikke trenge å ha noen til å oppdatere alt. Så det ble laget en «CMS», en spesialsydd pakke med «Custom Managment System». Dette systemet krever kun en innlogging på hvilken som helst plass, og kunne oppdatere nettsiden kun ved bruk av en nettleser. Inne i dette systemet var det mulighet til å legge til, fjerne og redigere informasjon om alt som var inkludert i siden. Som gikk på brukere, medlemmer, turneringer, resultater m.m. Nettsiden var laget med noen få enkle informasjonssider; forsiden, om klubben og kontakt/påmelding. Siden hadde en turneringsside som var et oppsalgsverk over fremtidige (og eventuelt fortidsmessige) turneringer. Dette med informasjon om hvilken turnering, dato og tid, til og fra, sted og en beskrivelse over turneringen. Ved siden var en resultat liste over tidligere turneringer eller spillekvelder. Her ble det vist plassering, visning av 2 navn i gruppe, score og plassering. Samt en sammenlagt score i bunnen. Sist, men ikke minst, var en medlemmsliste med mye informasjon. Her stod fornavn, etternavn, adresse, epost, telefon og mer.

[slb_group]
Forsiden til Risør Bridgeklubb. Her med et enkelt design. Toppbilde inneholder logoen til brideklubben, navnet og norges bridgeklubbforbunds logo. Dette er en velkomstside for nettstedet.På denne siden blir det forklart mer om bridgeklubben og dens historikk.Kontaktsiden inneholder rett og slett kontaktinformasjon.Her er liste over turneringer, som delvis er en kalendervisning og annonseside for fremtidige turneringer. Her er selve listen.Her er turneringslisten som er lagret i database. Her vises når til og fra en turnering er med beskrivelse og stedsbeskrivning.Under resultater, kunne det bli laget opptil flere kategorier. Disse ble laget gjennom database styring. Ved å klikke inn på en slik kategori kunne man få se resultater knyttet opp mot en spesiell kveld eller turnering.Bridgeklubben hadde visning av flere lenker til andre nettsteder, og klubber.
[/slb_group]


Tvedestrand Bridgeklubb

Nettadresse: www.tvedestrandbridgeklubb.org
Jobb: Oppsett av hele nettstedet med spesialutvikling av CMS system for at brukere skal kunne legge til, fjerne og redigere all informasjon på nettsiden. Noe vedlikehold ble gjort i etterkant.
Beskrivelse: Dette var en dobbelt kunde. Samme kunde betalte for relativt likt oppsett for to bridgeklubber. Risør og Tvedestrand Bridgeklubb. Her var ingenting laget på forhånd, og dette var et langtids prosjekt. Første design ble laget, mens logoen (topp bildet) ble rettet opp til flere ganger for å få riktig design. Grunnen for at hele prosjektet tok lang tid, var at kunden ønsket å være så selvstending som mulig, å ikke trenge å ha noen til å oppdatere alt. Så det ble laget en «CMS», en spesialsydd pakke med «Custom Managment System». Dette systemet krever kun en innlogging på hvilken som helst plass, og kunne oppdatere nettsiden kun ved bruk av en nettleser. Inne i dette systemet var det mulighet til å legge til, fjerne og redigere informasjon om alt som var inkludert i siden. Som gikk på brukere, medlemmer, turneringer, resultater m.m. Nettsiden var laget med noen få enkle informasjonssider; forsiden, om klubben og kontakt/påmelding. Siden hadde en turneringsside som var et oppsalgsverk over fremtidige (og eventuelt fortidsmessige) turneringer. Dette med informasjon om hvilken turnering, dato og tid, til og fra, sted og en beskrivelse over turneringen. Ved siden var en resultat liste over tidligere turneringer eller spillekvelder. Her ble det vist plassering, visning av 2 navn i gruppe, score og plassering. Samt en sammenlagt score i bunnen. Sist, men ikke minst, var en medlemmsliste med mye informasjon. Her stod fornavn, etternavn, adresse, epost, telefon og mer.

[slb_group]
Forsiden til Tvedetrand Bridgeklubb. Her med et enkelt design. Toppbilde inneholder en logo for brideklubben, navnet og Norges bridgeklubbforbunds logo. Dette er en velkomstside for nettstedet.På denne siden blir det forklart mer om bridgeklubben og dens historikk.Kontaktsiden inneholder rett og slett kontaktinformasjon.Her er liste over turneringer, som delvis er en kalendervisning og annonseside for fremtidige turneringer. Her er selve listen.Her er turneringslisten som er lagret i database. Her vises når til og fra en turnering er med beskrivelse og stedsbeskrivning.Under resultater, kunne det bli laget opptil flere kategorier. Disse ble laget gjennom database styring. Ved å klikke inn på en slik kategori kunne man få se resultater knyttet opp mot en spesiell kveld eller turnering.Under resultater, kunne det bli laget opptil flere kategorier. Disse ble laget gjennom database styring. Ved å klikke inn på en slik kategori kunne man få se resultater knyttet opp mot en spesiell kveld eller turnering.Bridgeklubben hadde visning av flere lenker til andre nettsteder, og klubber.
[/slb_group]


Radio Risør A/S

Nettadresse: www.radiorisor.tk
Jobb: Jobben her gikk ut på å opprette nettsiden fra bunn av. Hovedjobb etter design og opprettelse var webmastering, opprettholde innhold og legge til nytt.
Beskrivelse: Denne var laget i 2002, og er nok en av de eldste kunder. Derav også det ekspremintelle designet. Noe vanskelig å lese mørkeblå tekst over lyseblå bakgrunn. Var flere ting ved dette designet som var populært på den tiden, men som nesten er forbudt i dag. På denne nettsiden var det lagt ut en sendplan for visning av når de forskjellige programmene ble sendt, og hvem som var programleder. Det ble holdt månedlige konkurranser med flotte musikk premier. Det var en informasjonsside med visning av kontaktinformasjon for radioen, åpningstider, kontortider og hvem som jobber og med hva. Det var lagt opp til en gjestebok så folk kunne komme med tilbakemeldinger, en FAQ for generelle spørsmål og svar, og en visning av Radio Risør sin egen Hit 30, en liste over populær musikk av enkeltsanger, og topp fem album.

[slb_group]
Websidens forside, med en liten velkomstinformasjon. Denne siden ble laget i 2002, derav en noe eksprementalt design, og et noe upassende fargebruk. Noe vanskelig å lese mørk blå farge, på en noe lysere blå bakgrunn.Her vises sendeplanen som Radio Risør hadde den gangen. Med faste programmer hver onsdag, torsdag og fredag.Det ble holdt konkurranser en gang i måneden, med cd-er og annet musikk stæsj i premie. Vi hadde mange følgere fra store deler av landet, og ikke bare fra lokal området.Denne siden viser informasjon om denne radioen. Her sees kontortider, kontaktinformasjon og hvem som jobber og med hva.Radio Risør hadde sin egen Hit 30, basert på avspillinger av populær musikk.Her er bunnen av Hit 30En FAQ / Frequently Asked Questions var veldig populært på denne tiden, så radioen ville ha en spørsmål og svar seksjon for de spørsmål man eventuelt måtte ha.
[/slb_group]