Om firma

Om firma, logo med bakgrunn av Bjellaas Media

Bjellaas Media ble startet opp i 2005, da under navnet OleBrum-Online. Ole Lasse Bjellaas opprettet et firma i 2005 da han ville bruke sin ekspertise og erfaring i arbeidslivet, samt fra skolegang og fritids prosjekter, ut til arbeidsmarkedet. Han ville bygge opp dette enkeltpersonforetaket opp til hjelp for privatpersoner, små og mellomstore bedrifter med både pc support og webside hjelp. Da Ole Lasse på den tiden gikk på skole for å studere Media og kommunikasjon i tre år på videregående skole i Risør og hadde den lokale radioen, Radio Risør AS som fast arbeid, ville han ha et firma registrert hvor hans fritidssysler kunne bli noe mer en bare noe han gjorde på fritiden, han ville gi noe tilbake av hans erfaringer til markedet. Markedet de første årene var Risør og Tvedestrand, og da med i samarbeid med andre aktører på markedet ble det gjort gode arbeid både med nettsider og support på datamaskiner.

I 2009 begynte Ole Lasse å pendle frem og tilbake til Skien på grunn av en annen jobb, som resulterte i at både firmaet og Ole Lasse flyttet offisielt base til Skien i 2011.

Siden 2005 har Bjellaas Media hatt en spennende oppgang med flere jobber, prosjekter og utvidelser i arbeidsfronten. Firmaet har tatt på seg flere og større oppgaver, og har utvidet tjeneste sine til mer enn bare websider og pc reperasjoner. Bjellaas Media (som du kan lese mer om på «Tjenester» i menyen) har en rekke områder med erfaringer og ekspertise, hvor det økes kontinuerlig. Bjellaas Media ønsker å alltid kunne komme med gode løsninger innefor media, og vil derfor alltid ta imot spørsmål og svare med ærlighet hva som kan og ikke kan bli gjort. Ta kontakt med oss, vi ønsker å hjelp!

I henhold til hva som er registrert i Brønnøysundregistrene, har det blitt skrevet dette om firmaet: «Bedriften skal drive innenfor media. Bedriften skal produsere web-design, logodesign og annet diverse design, oppretting og vedlikehold av web-sider. Bedriften tar også jobb som web-master. Bedriften skal drive med film og lyd produksjon/ redigering, foto, ta bilder og foto-oppdrag, konsulttjeneste innenfor bedriftens virksomhet, samt utleie av ekspertise innenfor samme virksomhet, utvikle og bearbeide CMS systemer.»

Bjellaas Media’s registreringsnummer hos Brønnøysundregistrene: 987851015

 

[metaslider id=»89″]